Alston Meafaigaluega

Tomai mo Pia & Uaina & Meainu
I le 2023, o le gaosiga o pia, faʻalauteleina, faʻatuputeleina o tau, ma crossover o le a avea ma upu autu i le pisinisi pia.

I le 2023, o le gaosiga o pia, faʻalauteleina, faʻatuputeleina o tau, ma crossover o le a avea ma upu autu i le pisinisi pia.

A maeʻa le aʻafiaga o le faʻamaʻi, o loʻo faʻasolosolo ona toe faʻaleleia le maketi o le taumafa pia.I le 2023, o pia va'a maualuga maualuga, fa'alauteleina, ma fa'asagatau o le a avea ma upu autu mo le atina'eina o le alamanuia.

 

tala fou

Fa'alautelega o le Faleoloa

I le pisinisi pia, o tupe fa'afaigaluega ma le fa'alauteleina o le gaosiga o kamupani pia o lo'o fa'agasolo.

Talu mai le 2022, ua fa'ailoa mai e Budweiser Asia Pacific e fa'apea o le a fa'atinoina aloaia se fale gaosi pia fa'atau oloa e 10,000 tone i Putian, Fujian;Ua faasilasila mai e Chongqing Brewery o le a faateleina tupe teufaafaigaluega, faatasi ai ma le aofaiga atoa o tupe teufaafaigaluega e lata i le 3 piliona yuan, e fausia ai se nofoaga fou gaosiga i Foshan, Guangdong;

Na faailoa mai e le Yanjing Beer ma le Tsingtao Brewery le tele o galuega fau falegaosimea ma toe faafouga;

O le faʻalauteleina o le poloketi a le Zhujiang Beer faʻatasi ai ma le aofaʻiga o tupe teufaafaigaluega o le 730 miliona yuan o loʻo faʻalauiloaina.

tala fou

Fa'asagaga

A'o o'o atu le taumafa a tagata ta'ito'atasi o le maketi pia i totonu o le atunu'u, o le a fa'aaogaina e kamupani pia se fa'asologa o auala e tele, ma o le fanua o le ava a Luozi o se su'esu'ega ma fa'aopoopo mo kamupani pia i a latou fuafuaga i le lumana'i.

 

O le tele o kamupani pia ua oomi atu i le auala o le ava ma le isi.Ua tele taimi na auai ai le pia a China Resources Beer i le gaosiga o le ava, ma ua fa'aauau ona teu fa'afaigaluega i Shanxi Fenjiu, Jingzhi Baijiu, ma Golden Seed Liquor;Ua fa'amoemoe le Zhujiang Beer e fa'atelevave le fa'ato'aga o pisinisi 'ava;

 

Ua amataina e le Jinxing Group le auala o galuega eseese, ma le tele o fale gaosi oloa o le "fausiaina o uaina + lafumanu + fausiaina fale + ulufale i le ava"......

 

Mai le pia i le ava, o le mafuaʻaga, i le tasi itu, o le tupe mama o le alamanuia ava e maualuga atu, ae i le isi itu, ona o le faʻatapulaʻaina o le faʻatupulaia o le maketi pia.

O lona uiga, ose fa'apolokalameina o le "staking enclosure" na amataina e kamupani pia i le fale gaosi 'ava, ma e tele kamupani pia e mafai ona fa'atupe i kamupani ava i le lumana'i.

tala fou

Faiga pia

Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le taumafa a tagata, ua suia le pisinisi pia mai le faʻaopoopoga i le faʻaleleia atili o le lelei, ma ua avea le vaega o pia vaʻavaʻa ma mea taua mo le au gaosi oloa e faʻaleleia a latou fausaga o oloa.Ose auala le maalofia foi mo le craft beer e alu ese mai le niche i tagata lautele.I aso nei, ua amata ona aliali mai le tulaga o le gaosiga o vaʻa tetele.

Budweiser, Tsingtao Brewery, Yanjing ma isi vaega pia ua amata ona fa'ata'atia ma fausia a latou lava laina gaosiga o pia.O kamupani fa'atau oloa ma kamupani fa'atau oloa e pei o Hema ma Haidilao ua ulufale atu i le ala o pia.I le 2022, o le a fiafia tele ai mataitusi eseese le pia fai oloa, ma o ituaiga e pei o le Xuanbo Beer ma le New Zero Beer o le a mauaina le tele o tupe.

tala fou

Si'itia tau

Ona o le si'itia o tau o le malosi ma tau o mea mata'utia ua a'afia ai tau o le gaosiga, o le a fa'aauau pea ona pa'u le tau o le tau o le au fai pia, ma o lo'o feagai le pisinisi pia ma se afa o le si'itia o tau.

 

I le 2022, o kamupani tetele pia o le a maua se si'itaga manino i le averesi o tau o le iunite ma fa'ateleina tupe mama.O le tele o kamupani pia lauiloa, e aofia ai China Resources Snowflake, Tsingtao, Budweiser, ma Heineken, ua latou faasilasilaina o le a latou fetuunai tau o a latou oloa pia.


Taimi meli: Feb-20-2023