Alston Meafaigaluega

Tomai mo Pia & Uaina & Meainu
Auala e Faʻaitiitia ai le Oxidation i le pia

Auala e Faʻaitiitia ai le Oxidation i le pia

奥斯顿1

Oxidation ose fa'afitauli tele i le pia.I aso nei, i lenei tusiga, o le a ou talanoa e uiga i le faʻamaʻiina o le pia ma nisi o faiga e faʻaitiitia ai le faʻamaʻiina.

A maeʻa ona faʻamaʻiina le pia, o le a mama le manogi o le hop, o le a faʻaloloto le lanu, o le a oona pe a faʻaalia, ma o le ai ai se manogi pepa pe a inu.

O le mea lea, e manaʻomia ona tatou faia ni faiga faʻapitoa e pulea ai le faʻamaʻiina i le gaosiga o le pia (sei vagana ai le okesene i le taimi autu o le faʻafefeteina e fesoasoani i le toe gaosia o le fefete, soʻo se faʻamaʻi i isi faiga o le a afaina ai le pia).

 E faʻafefea ona faʻaitiitia le faʻamaʻiina i le taimi o le ava?

1. Filifili malt lelei.Afai e tele le vai o le malt (silasila i le faʻamaoniaina o le malt quality ma le auʻiliʻili lipoti mo faʻamatalaga), o le a le gata ina aʻafia ai le tau, ae e sili atu foʻi ona faʻatupuina oxidized precursors.

2. Faʻaaoga le malt nutimomoia i se taimi vave e mafai ai, e sili atu i le 6 itula.E fautuaina e tuʻimomomoina le malt aʻo leʻi saunia le vai mashing mo le afa itula.

奥斯顿2

3.O mea o loʻo i ai ion apamemea ma uʻamea uʻamea i totonu o le vai brewing o loʻo pulea i se tulaga maualalo, aua e mafai ona faʻaleleia le faʻamaʻi faʻamaʻi.E masani lava, o mea faigaluega faʻatau pisinisi masani o le a pikiina ma pasi i totonu o le ulo, ma o le a faia ai se ata tifaga i luga o le fogaeleele.

 

E leai se mea e popole ai e uiga i lenei faʻafitauli, ae o nisi mea faʻapipiʻi fale e faʻaaogaina mea kopa.O iinei, matou te fautuaina e sui i le 304 stainless steel.

 

4. Fa'aitiitia le aofa'i o taimi fa'aoso i le palu, ma 'alofia le fa'aoso vave.

 

O le a fausia ai se vortex e manavaina ai le ea pe a palu, ma fa'atau pisinisi e pulea le fa'aosoina e ala i taimi e pulea ai, o le mea lea e tatau ai ona fesuia'i le afi fa'aoso, a'o fa'atonutonuina ma le lima le fale.

5. Aʻo leʻi ulufale le wort i totonu o le tane faamama mai le tane mash, muamua faʻasalalau le 78-tikeri vai faʻafefete e faʻafefe ai le ea i lalo o le sieve plate, o le tasi o le puipuia lea o le wort mai le faʻamaʻiina, ma le isi o le puipuia lea o le mash mai le tele. ua afaina ma ua faaletonu le ipu sieve.

6. O le taimi mo le felauaiga o le wort e tatau ona talafeagai, ma o le taimi e tatau ona pulea pe a ma le 10-15 minute, lea e manaʻomia ai le filifilia o se lapoʻa talafeagai o le pamu wort pe a faʻatau meafaigaluega, ma le taimi filtration e le fautuaina mo se taimi umi.

奥斯顿3

7. O le taimi mai le pamu vaipuna i le asiosio e tatau ona i totonu o le 15 minute i le tele e mafai ai.I le taimi lava e tasi, e tatau ona fuafua lelei le saite o le asiosio ina ia aloese mai le vevesi i le lotoifale ma faaitiitia ai le manavaina o le ea.

8. Filifili le mea e faʻafefe ai le vevela o le lapoʻa talafeagai, o le taimi malulu o le wort e tatau ona vave vave, ma o le taimi malulu o le wort e tatau ona pulea i totonu ole 50min.

9. Pe a tuʻuina apa, filifili se masini tuʻuapa talafeagai, taumafai e ave lua vacuums, ma o le vacuum tikeri o valve faʻatumu taʻitasi e oʻo atu i le 80% i le 90%, ina ia faʻaitiitia ai le faʻateleina o le okesene faʻamavae i le faagasologa o le tuʻuina.

I le aotelega, o le mamanu o le gaosiga o meafaigaluega ma le faʻaogaina o tekonolosi o le a aʻafia tonu ai le faʻamaʻiina o le uaina.

奥斯顿4

 

 


Taimi meli: Me-11-2022